SJöBERGS – En erfaren 30-åring

SJöBERGS Markiser & Persienner AB startades i Bromma, Stockholm 1983. Företaget har sedan 30 år kännetecknats av kvalitet, kontinuitet och utomordentlig service till rätt pris. SJöBERGS Markiser & Persienner tillhandahåller solskydd till hushåll och företag i Stockholm med omnejd från de största tillverkarna på marknaden. Det ger oss snabba leveranser på produkter och, om olyckan är framme, även reservdelar.
Utställningslokalen har funnits på samma plats, Drottningholmsvägen 272, sen företaget startades och vi siktar på minst 30 år till.

Visst har SJöBERGS förändrats under tidens gång, inte minst genom att sortimentet utökas och förfinas, för att anpassa oss till nya behov men också för att vi har lyssnat till kundernas önskemål och behov.

SJöBERGS montörer är proffs på montering!
Det låter kaxigt, vi vet, men våra montörer har monterat hundratals markiser och många av monteringarna har varit i mycket svårmonterade hus och placeringar med speciallösningar. Vi ser alltid till att montaget är perfekt utfört. Några av våra montörer har jobbat hos oss i över 20 år.

Har ni frågor gällande invändigt- och/eller utvändigt solskydd är ni välkomna att kontakta oss för konsultation, offert eller hembesök. Kom gärna förbi vår butik i Bromma, Stockholm.