Information om hur vi hanterar situationen med Corona-viruset.

Vi är självklart ytterst noga med säkerheten både för våra kunder och medarbetare. Vi följer noga utvecklingen och rättar oss efter de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten och övriga myndigheter ger.

Butiken på Drottningholmsvägen 272 är öppen som vanligt, men vi begränsar antalet kunder till ett eller ett par mindre sällskap i taget för att underlätta för både kunder och personal att hålla det rekommenderade avståndet.

Även vid hembesök är vi ytterst noga med att hålla avståndet. Våra montörer arbetar med engångshandskar och alla har handsprit i bilen. Att ha personlig kontakt med våra kunder är det bästa vi vet, men just nu undviker vi handslag och har kontakt på lite längre håll.

Naturligtvis är vi måna om både våra kunders och vår egen hälsa, och ingen medarbetare som känner sig krasslig får arbeta. Vi hoppas förstås att våra kunder också tänker så, och bokar om besöket om ni inte känner er friska.

Om ni vill ha ett besök, och ändå känner er oroliga, kan vi alltid lösa det med att ni lämnar en nyckel eller liknande. Ring oss så hittar vi en lösning tillsammans!


Vi finns förstås som vanligt på telefon 08-25 66 22 och mail: info@sjobergsmarkiser.se

Vi hoppas att ni njuter av vårsolen, och att ni trots dessa tider vill höra av er till oss för att prata solskydd. För som vi alla vet, solen går upp imorgon också!

Varmt välkomna!
Leif och Petra Gustafsson